ΛΙΓΑ λόγια για την Δ.ΣΑΧΑΡΙΔΗΣ

  Η εταιρία ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΧΑΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1963 με ιδρυτή της τον Αναστάσιο Σαχαρίδη και επωνυμία ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΑΧΑΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. σαν κατάστημα χονδρικής πώλησης χρωμάτων, με κύριους στόχους τον ανεφοδιασμό των χρωματοπωλείων αλλά και των ναυτιλιακών και τεχνικών εταιρειών. Σήμερα  με πάνω από μισό αιώνα πολύτιμη πείρα, η εταιρία συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της, παρέχοντας συγκεκριμένες λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα. Με άρτια οργάνωση & εξειδίκευση του προσωπικού της μέσα από στενές και ειλικρινείς  εργασιακές σχέσεις, η Δ.ΣΑΧΑΡΙΔΗΣ θεωρεί πως η άψογη εξυπηρέτηση, η έγκυρη ενημέρωση & πληροφόρηση των πελατών της είναι τα κύρια όπλα της απέναντι στον ανερχόμενο ανταγωνισμό.

  Η Δ.ΣΑΧΑΡΙΔΗΣ αντιπροσωπεύει την εταιρία χρωμάτων COLORIFICIO SAMMARINESE, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες χρωμάτων στην Ιταλία και είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της SILASTUCK Ιταλικής εταιρίας στόκων. Επίσης είναι ο επίσημος διανομέας για την περιοχή του Πειραιά των εταιριών: DEN BRAVEN,SIKAFLEX, 3M, BKS-GU, DORMA και YALE. Με εφόδια την πολύχρονη και σημαντική πείρα της αλλά και την άρτια οργάνωση  όλων των τομέων της δραστηριότητάς της, Η Δ.ΣΑΧΑΡΙΔΗΣ φιλοδοξεί να αποτελέσει μια από τις πιο γνωστές και συνεχώς εξελισσόμενες εταιρίες στον χώρο των χρωμάτων, σιδηρικών  και ναυτιλιακών.


COLORIFICIO SAMMARINESE - ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

 

   Από το 1944 η εταιρεία COLORIFICIO SAMMARINESE παράγει χρώματα, βερνίκια και τεχνοτροπίες με σκοπό τη δημιουργία ποιοτικών  προϊόντων, συνεχίζοντας μία πορεία έρευνας και καινοτομίας που κατοχύρωσε αυτές τις δραστηριότητες, επιτυγχάνοντας παράλληλα στόχους πουλίγες εταιρίες μπορούν να φτάσουν. Η COLORIFICIO SAMMARINESE είναι σε θέση σήμερα να καλύψει κάθε απαίτηση στην οικοδομική αγορά, στη βιομηχανική αγορά και στο χώρο ''φτιάχτω μόνος σου'' με μία χρωματική ποικιλία που ικανοποιεί ακόμη και τις αυστηρές απαιτήσεις της αγοράς.

 

   Η COLORIFICIO SAMMARINESE βρίσκεται σήμερα ανάμεσα στους έξι Leaders της Ιταλικής αγοράς, με 30.000 τ.μ. εγκατάστασεις και πάνω από 25.000 τόνους παραγωγής το χρόνο. Η ποιότητα των προϊόντων έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001 αλλά και με VISION 2000. Επίσης διαθέτει εξειδικευμένα προϊόντα με πιστοποιήσεις, όπως πυράντοχα χρώματα και χρώματα διατροφικής αλυσίδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χρώματα διαγραμμίσεων της COLORIFICIO SAMMARINESE σε όλες τις πίστες FORMULA 1 και SUPERBIKES στον κόσμο.